AC-Sähköautot Oy
09-4173085
myynti@acev.fi
Ota yhteyttä

AC Panther ajoneuvovalmistajille

AC-Sähköautot valmistaa langattomilla yhteyksillä varustettuja ajoneuvotietokoneita sekä palvelinohjelmistoja ajoneuvojen ja liikkuvien koneiden etäyhteyksiin, hallintaan ja tiedonkeruuseen.

Meillä on yli 15 vuoden kokemus ajoneuvotietokoneiden ja ohjausjärjestelmien suunnittelusta ja valmistuksesta sekä väylätekniikan ja langattoman tiedonsiirron soveltamisesta ajoneuvoissa.

Kotimaisena yhteistyökumppanina tuotetuen jatkuvuus on taattu, tuotekehitys on lähellä toimivana hyvin vuorovaikutuksellista ja korkea laatustandardimme on turvallinen valinta.

Kaikki ajoneuvotietokoneemme toimivat laajalla lämpötila-alueella ja ne on suunniteltu vaativiin ajoneuvo-olosuhteisiin.

Etäyhteysjärjestelmä

Etähallintaan kehitetty palvelinohjelmistomme on heti käyttövalmis ratkaisu, joka on asiakaskohtaisesti räätälöitävissä tarpeittenne mukaisesti. Ratkaisu on saatavana selainkäyttöisenä ja voimme tarjota sen palveluna omista palvelinkeskuksistamme.

Etäyhteysyksiköt

Etähallintaohjelmistomme yhteyteen liittyvät ajoneuvoon asennettavat etäyhteysyksiköt, jotka liittyvät ajoneuvon muihin järjestelmiin.

Ajoneuvotietokoneet

Tutustu ajoneuvotietokonevalikoimaamme ja valmiisiin ominaisuuksiin tuotesivulta ajoneuvotietokoneet.

Ota yhteyttä

AC Panther –ajoneuvotietokone tarjoaa laajimman valikoiman ominaisuuksia, joista räätälöimme käyttöönne sopivan kokonaisuuden. Tarjoamme  myös ohjelmistokehitystä tarpeidenne mukaisesti.