AC-Sähköautot Oy
09-4173085
myynti@acev.fi
Ota yhteyttä

AC Panther kuljetusliikkeille:  Älykästä ajamista

AC Panther on ajoneuvojen tietojärjestelmä, jolla voit optimoida kuljetuskalustosi tehokkuuden. Säästät aikaa ja rahaa, kun seuraat kuljetustesi kaikkia keskeisiä osa-alueita yhdeltä näytöltä.

Päivitä kuljetuskalustosi seuranta ja ohjaus ajan tasalle nyt.
Liity AC Panther -asiakkaiden joukkoon, joka jo:
- parantaa kuljetuskalustonsa käyttöastetta ja tuottavuutta
- poistaa turhia työvaiheita ja kustannuksia
- säästää omaa ajankäyttöä tuottavaan työhön

Ajoneuvotietokoneet   Yhteydenottopyyntö   (09) 417 3085

 

Miten hyödyt AC Pantherista?

Jos ohjaat kuljetuksiasi useilla järjestelmillä, maksaa niistä muodostuva kirjava kokonaisuus selvästi enemmän kuin AC Panther.

Kun keskität kuljetuskalustosi ohjauksen AC Pantheriin, säästät myös aikaasi. Saat tiedot suunnittelusi tueksi muutamalla raportilla ja näet heti, missä voit parantaa katteitasi.

Tarjoat korkeatasoisen raportoinnin myös asiakkaasi käyttöön, jos niin haluat. Järjestelmä purkaa  digipiirturit langattomasti. Seuraat kylmäkuljetusten lämpötiloja konttorilta käsin. Työajat kirjaantuvat puolueettomasti ja tarkasti talteen.

Asiakkaamme ovat vähentäneet AC Pantherin avulla autokohtaista polttoaineenkulutustaan jopa 20 litralla päivässä. Jos vaikkapa viiden autosi kulutus putoaisi puolet tästä, niin säästäisit vuodessa 12.000 litraa.

Kaikki järjestelmät yhdellä ajoneuvotietokoneella

Kokonaisuus on kuljettajalle selkeä, helppokäyttöinen ja vaivaton. Kuljettajan ei tarvitse kirjautua ja huolehtia monista erillisjärjestelmistä. Et joudu opettelemaan ja kouluttamaan henkilökuntaa monien erilaisten järjestelmien käyttöön.

Tiedot langattomasti talteen - automaattisesti

AC Panther tallentaa ja välittää langattomasti palvelimille talteen kaikkien osajärjestelmien tiedot. Tietojen tallennus ja siirto on automaattista.

Näet kuljetuskalustosi tilanteen sekä reaaliaikaisesti että historiatietona.

Ei erillistä järjestelmää paikannukseen

AC Panther tarjoaa kattavat työkalut paikannukseen, reittisuunnitteluun ja navigointiin. Et tarvitse erillislaitteita.

Miksi vaihtaisit järjestelmäsi AC Pantheriin juuri nyt?

 1. Kylmäkuljetuksia säätelevä EU-direktiivi.
  Lämpötilaseurantalaitteiden pitää olla myös vanhan kaluston osalta EN12830-standardin mukaisia ja nykyisin uusien asennusten osalta EN12830:2018 mukaisia. AC Panther täyttää direktiivin vaatimukset ja on sertifioitu EN12830:2018-standardin mukaisesti. Se näyttää lämpötilat kuljettajalle, tallentaa ja siirtää ne langattomasti toimistoon koko kuljetuksen ajalta. Myös lämpötilatietojen siirtoyhteys perävaunusta vetoautoon on langaton.
 2. Optimoi ajokäyttäytyminen ja säästät rahaa saman tien.
  AC Panther seuraa ajokäyttäytymistä ja kulutusta. Saat valmiit raportit ongelmakohdista, jotka korjaamalla säästät polttoainetta. Seuraat myös odotus-, ajo- ja lastausaikoja langattomasti ja viiveettä. Laskutat tarkemmin tilaajasta aiheutuvat odotusajat ja säästät aikaa oheistoiminnoissa, kuten digitaalisten ajopiirtureiden purkamisessa.
 3. Siirrä automaattisesti kuljetusten tiedot laskutukseen ja kuljetuserittelyihin.
  Sähköinen tiedonsiirto on osa kuljetusten ohjausta. Vältät tietojen moninkertaisen käsinkirjoittamisen, kun integroit AC Panther -raportoinnin toimistojärjestelmään. Jos et käytä AC Pantheriin integroitua lämpötilaseurantaa tai navigointia, vaan sinulla on näistä erillisjärjestelmiä, voit täydentää niistä saamiasi palveluita AC Panther -laajennuksilla, muun muassa siirtämällä lämpötilatiedot langattomasti ja viiveettä. Näin jo tekemäsi investoinnit eivät valu hukkaan.

  Lataa AC Panther –esite